Indvendig og udvendig vinduespudsning hos privat og erhverv

Er du på udkig efter en professionel rengøringsfirma til vinduespudsning? Så bør du kigge nærmere lige her. Hos Scandinavian Groupp klarer vi både den indvendige og den udvendige vinduespudsning. Vi servicerer både privat og erhverv i og omkring Kokkedal, Hillerød, Hørsholm, Nivå samt resten af Nordsjælland.

Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring med vinduespolering, hvorfor vi kan tilbyde rengøring af vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i alle afskygninger. Vi står derfor også klar til at løse enhver opgave for dig. Med vores specialudstyr og lift kan vi effektivt rengøre vinduer fra kælder til kvist på alle bygninger.

Hvad koster vinduespudsning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad vinduespudsning koster, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer an på vinduernes type, hvor mange vinduer der skal pudses, samt hvor ofte vi skal komme og hjælpe. Når du samarbejder med os, garanterer vi dog altid så billige priser som muligt, uanset hvad opgaven lyder på.

Vores vinduespudser sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber efter poleringen. Vi overholder alle vores aftaler, og vi sætter dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Du kan med andre ord trygt lade os hjælpe med vinduespudsning hos dig.

Har du brug for flere oplysninger?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor vinduespudsning, eller skal vi sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Få et gratis tilbud på rengøring

Vi sender dig med glæde et gratis og uforpligtende tilbud.​


​Udfyld formularen og modtag dit tilbud indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Scandinavian Groupp
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Om os

Scandinavian Group udfører professionel rengøring for private og erhvervskunder.

Vi klarer både den daglige rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Kontakt os

​Scandinavian Groupp ApS

Egeparken 60, 2980 Kokkedal

​CVR: 41361743


Telefon: 28 26 71 35

E-mail: valeri@scandinavian-group.dk