Benyt dig af privat rengøring og få mere fritid

Drømmer du om at modtage professionel rengøringsfirma? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Scandinavian Groupp har vi stor erfaring indenfor privat rengøring, og derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave på området. Vi kommer primært i områderne i og omkring Kokkedal, Hillerød, Hørsholm og Nivå, men står til rådighed over hele Nordsjælland.

Med vores privatrengøring sikrer vi dig et renere hjem og mere fritid, som du kan bruge på mere interessante ting. Vi er uddannede fagfolk indenfor rengøring af hjemmet, og vi kan derfor løse mange forskellige opgaver, med miljøvenlige løsninger. Vi ønsker at glæde vores kunder igen og igen, og derfor udfører vi altid vores rengøring med en 100 % garanti – hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, løser vi manglerne GRATIS.

Hvad koster privat rengøring?

Den nøjagtige pris på privat rengøring afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på, hvilke opgaver vi skal udføre, samt hvor ofte du har brug for hjælp. Uanset hvad dine behov er, så gør vi vores bedste for at imødekomme dem alle. Vi garanterer desuden altid alle vores kunder så billige priser som muligt.

Alle ansatte i vores firma er dygtige og grundige, hvilket betyder, at du trygt kan lade os varetage rengøringen hos dig. Vi kommer, når det passer dig bedst, og vi kan både udføre privat hovedrengøring eller blot klare de mest basale opgaver. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du drømmer om at få professionel hjælp.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af privat rengøring eller erhvervsrengøring og vinduespudsning? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 28 26 71 35 eller e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et gratis tilbud på rengøring

Vi sender dig med glæde et gratis og uforpligtende tilbud.​


​Udfyld formularen og modtag dit tilbud indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Scandinavian Groupp
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Om os

Scandinavian Group udfører professionel rengøring for private og erhvervskunder.

Vi klarer både den daglige rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Kontakt os

​Scandinavian Groupp ApS

Egeparken 60, 2980 Kokkedal

​CVR: 41361743


Telefon: 28 26 71 35

E-mail: valeri@scandinavian-group.dk