Vi tilbyder grundig kontorrengøring i alle virksomheder

Mangler du hjælp til rengøring af kontor? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Scandinavian Groupp er et rengøringsfirma som tilbyder professionel og grundig kontorrengøring i alle slags virksomheder. Vi kommer primært i og omkring Kokkedal, Hørsholm, Nivå, Hillerød og omegn, men servicerer også gerne resten af Nordsjælland.

Et rengjort kontor er vigtigt for både kunders førstehåndsindtryk samt medarbejdernes generelle velvære. Derfor bør en ordentlig rengøring af kontor prioriteres højt. Vi tilbyder alle de rengøringsservices, der kræves i et kontormiljø – og altid til en overkommelig pris, uanset opgaven.

Vi har brede kompetencer indenfor kontorrengøring

Uanset om vi skal foretage rengøring af vinduer, toiletvask eller tæpperens, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Vi har mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, kontorrengøring, og derfor kan vi løse mange forskellige opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Daglig rengøring af kontorer
  • Rengøring af vinduer
  • Rengøring af trapper
  • Tæpperens
  • Toiletvask
  • Møbelvask

Vi sætter altid dine individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde, hvilket bl.a. betyder, at vi kommer og rengør kontoret, lige når det passer dig bedst. Vi tilrettelægger derudover altid rengøringen, så den passer bedst muligt til dig. Alt dette får du altid til attraktive priser, og du kan derfor med fordel lade os varetage rengøringen hos dig.​​

Kunne du tænke dig at høre mere?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Vi står klar til at finde en løsning på kontorrengøring, som matcher dine behov, og som muliggør et bedre og lysere arbejdsmiljø hele året rundt. Du kan kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Få et gratis tilbud på rengøring

Vi sender dig med glæde et gratis og uforpligtende tilbud.​


​Udfyld formularen og modtag dit tilbud indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Scandinavian Groupp
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Om os

Scandinavian Group udfører professionel rengøring for private og erhvervskunder.

Vi klarer både den daglige rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Kontakt os

​Scandinavian Groupp ApS

Egeparken 60, 2980 Kokkedal

​CVR: 41361743


Telefon: 28 26 71 35

E-mail: valeri@scandinavian-group.dk