Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring hos dig

Mangler du professionel hjælp til rengøring af virksomheden? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos rengøringsfirmaet Scandinavian Groupp har vi mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, som f.eks kontorrengøring, og vi kan derfor hjælpe enhver virksomhed. Vi kommer primært hos kunder i Kokkedal, Hørsholm, Nivå, Hillerød og omegn, men vi står til rådighed over hele Nordsjælland.

Det er vigtigt at holde virksomheden rengjort af flere årsager. Først og fremmest er det med til at give et godt førstehåndsindtryk overfor kunderne. Dernæst kan støv i lokalerne desuden have en negativ påvirkning på dine medarbejdere, idet deres koncentrationsniveau kan nedsættes. Heldigvis kan du få professionel hjælp til rengøring af virksomheden lige her hos Scandinavian Groupp, så I kan få et godt indeklima. Vi foretrækker desuden miljøvenlige løsninger. 

Vi varetager erhvervsrengøring uanset erhverv og branche

Uanset hvilken branche eller erhverv du arbejder i, så tilbyder vi professionel rengøring til erhverv. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi laver gerne en fast aftale med dig, hvor vi tilrettelægger rengøringen lige efter dine ønsker og behov. Vi kan dog også tilbyde en enkelt aftale, hvis det passer dig bedre. Uanset hvad du kunne tænke dig af erhvervsrengøring, så garanterer vi konkurrencedygtige priser - hver gang.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi hjælpe dig med erhvervsrengøring og privat rengøring? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at modtage et tilbud med en god pris og flere informationer. Vi står altid klar til at varetage enhver opgave. Du kan kontakte os på telefon 28 26 71 35 eller på e-mail valeri@scandinavian-group.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Få et gratis tilbud på rengøring

Vi sender dig med glæde et gratis og uforpligtende tilbud.​


​Udfyld formularen og modtag dit tilbud indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Scandinavian Groupp
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Om os

Scandinavian Group udfører professionel rengøring for private og erhvervskunder.

Vi klarer både den daglige rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Kontakt os

​Scandinavian Groupp ApS

Egeparken 60, 2980 Kokkedal

​CVR: 41361743


Telefon: 28 26 71 35

E-mail: valeri@scandinavian-group.dk